Om sponsorerede indlæg

Sidste dag og aften i Europa…

Så er sidste aften i Europa (i laaaang tid) kommet. Ihvertfald for ungerne og mig. Vi har haft en dejlig dag, lejet bil, kørt rundt, været lidt på stranden, spist store is og bare været sammen. Uden gæster og uden ballade og planer. Helt dejligt.

Nu er Christian og jeg gået ud for at købe ind. Vi har (meget hurtigt) sat os med en øl på en lille bar overfor supermarkedet. Prøvet at skabe tid. Prøvet at nå at snakke sammen. Og bekræftet hinanden i at 1 måned da går super hurtigt. 1 måned er så lang tid, som vi nok skal undvære vores Christian. Men han kommer til Barbados i vores hjem. Helt glad, stolt og træt. Det er jeg sikker på. Og så har vi stadig 1,5 år helt tæt.

image

Nu ned på båden og lave yndlingspasta, spise og så pakke det sidste. I morgen kl 07.00 skal vi være i lufthavnen.

Og jeg har lige fået mail fra vores søde udlejer på Barbados…der er wifi!! Teenageren bliver lykkelig og meget mere medgørlig. Det skal nok blive godt!!

2 kommentarer

 • Helle

  Rigtig rigtig god sejlads Christian og rigtig god flyvetur til dig og “ungerne” Cille – skønt at Sus og Bent kommer og deler tiden med jer!!!
  Knus Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Mira

  Tænker på jer! Og får lige et sug i maven over at det er nu! God vind Christian! Kom nu godt derudaf! Det er sgu så spændende (og lidt vildt) med dig derude på havet! Cille! ❤️ God tur derover! Wifi må betyde en Skype aftale snart! Jeg er vild med jer allesammen!! Kæmpe kys 😘

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om sponsorerede indlæg