Hverdag, planer og undervisning

Smuk og åbenbart også nyttig…

I øvrigt er det virkelig heldigt, at jeg engang i februar besluttede mig for at få et lille bitte sejlskib tatoveret på indersiden af min højre arm. Jeg har faktisk ikke tal på, hvor mange gange jeg på vores nu 2,5 måneder lange sejltur, har været nødt til at pege på mit lille sejlskib, for at forklare, at jeg skulle finde en havn/at jeg er sejlet her til med min familie/at vi bor på en båd/at jeg gerne vil køres hjem til vores marina osv osv… Tænk, hvis jeg ikke havde fået mit lille skib dengang en kold februardag af Joel ved Israels Plads. Så havde jeg nok stadig trasket rundt et sted i Spanien for at lede efter det gode skib Johanna i en eller anden Marina.

At mit lille skib skulle vise sig at være andet end smukt og fint, det havde jeg ikke regnet med. Men altså, det har virkelig været nyttigt. Når jeg efter 10 min har opgivet at forklare hvad jeg ville sige, peger jeg bare på min arm og pludselig er alt helt forståeligt og tydeligt. Det er sgu da smart med sådan en tatovering, der både er smuk og nyttig!! Og hermed er tippet givet videre til andre, der – ligesom jeg – ikke går rundt med en mini-parlør i baglommen…tatoveringer kan bruges til mange ting.

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hverdag, planer og undervisning