Bonaire-livet

Status på ingenting

I dag er det onsdag. Vores skoleår startede i mandags. Vi har lavet skole 1 dag siden…og det var i går. Mandag var vi nødt til at aflyse skolen pga bølger i ankerbugten. Det er lidt i samme stil som at få varmefri eller snefri. Her er det bare bølgefri. Og det var nødvendigt…vi rullede, så vi ikke kunne holde ud at være på båden og måtte tage i land. Selvfølgelig uden skolebøger.
I går gik skolen til gengæld så godt at vi (altså Christian og jeg) måtte give hinanden “high-five” over hvor godt vi havde styr på det og hvor fede vi var som lærere. Og på den måde glemte vi jo ret hurtigt mandagens fiasko.
Og i dag, ja der er drengene på fridykkerkursus og det er jo på en måde også skole. Og Liva og jeg har hængt ud i land og jeg ved faktisk ikke hvor dagen er blevet af.

Man håber på en måde at denne uge ikke bliver kendetegnende for hvordan skoleåret bliver…

Nu er klokken 16.03. Drengene og Christian er tilbage på deres kursus efter en god lang frokostpause. Liva er i land med Polonica for at hente de to små drenge i daycare.
Og jeg sidder her i solen og tænker at der ikke sker en skid i vores liv – og så ved jeg jo godt at der sker en hel masse. Og også mere end der lige bliver fortalt om her. Men det kommer.

Verden bedste udsigt her fra mit cockpit, hvor der ingen ting sker...

Verdens bedste udsigt her fra mit cockpit, hvor der ingen ting sker…

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Bonaire-livet