Om at genkende (og huske) følelser

Stille fransk hvisken er nærmest ro

Startede dagen med bunker af vasketøj – og en næsten lige så stor bunke af børn. Fik hjælp af Polonica til at få fragtet vores kæmpe pose ned på vaskeriet. Vaskede og vaskede og vaskede. Og tørrede og tørrede og tørrede.

img_0779

img_0785

Og så var det blevet eftermiddag. Slap af med ungerne og fik pakket mig selv og min taske sammen og gik ned på det smukkeste bibliotek, som ligger lige her i Fort de France.

img_0774
Bibliothéque Schoelcher, som blev opført i Paris og udstillet på Verdensudstillingen i 1889. Skilt ad og sendt her til Fort de France, hvor det blev opført igen. Her fandt jeg ro i et par timer. Sad helt stille i den smukke bygning. Uden børn og larm. Uden vasketøj og krav. Kun forstyrret af stille fransk hvisken rundt om mig – og det er faktisk ret fint at blive forstyrret af. Og jo faktisk ret roligt.
Fik hentet en masse godt til Gustavs undervisning. De næste par uger står den på “Debatten” og “Indefra med Anders Agger”. Vi trænger til noget andet og noget nyt.
Nu bager solen og det er svært at opholde sig andre steder end i vandet. Vores søde unger er spredt ud over 2 andre både her i ankerbugten. Men det er helt sikkert et spørgsmål om ret kort tid, før de kommer sejlende her til Johanna med et par søde ekstra unger på slæb. Så vi nyder roen.
Den australske båd, Ivy Rose, med den søde familie, er sejlet videre. Endnu en afsked. Og en åben invitation til Australien. Og et begyndende venskab, som der sikkert bliver bygget videre på, når vi fanger dem igen ved ABC-øerne. De har endnu ikke besluttet om de skal igennem Panamakanalen eller om de skal følge nogen lunde samme rute som os. Vi håber, de vælger vores rute. Men først er der planer om dykkercertifikat på Bonaire til de 4 drenge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at genkende (og huske) følelser