Nu kun med et hjem...

Styr på endnu en ting – solcreme!

Sponsoreret indlæg

Så er én af de aller vigtigste ting på plads. Solcreme!
Vi har virkelig mange erfaringer med solcreme (både gode og dårlige) og har ret tidligt i vores planlægning besluttet, at vi ville tage et lager med af den solcreme, der virker aller bedst. Derfor står der nu kasser med disse i vores toiletskab:
image
Liva, vores dejlige rødhårede pige på 6 år med super følsom og lys hud reagerer voldsomt på både sol og creme. Hun er vores helt egen sikre tester af hvad der er godt for huden og hvad der ikke er godt for huden. Og den her solcreme, har virket hver gang. Nu er vi i gang med stille og roligt at vænne hendes hud til lidt mere sol. Hun går rundt med sin egen lille solstift og smører sig under øjnene, når hun har ligget flere timer i træk og forsøgt at fange krabber.
image

image

 

Det lyder måske skørt, at slæbe så meget solcreme med hjemmefra. Og vi kunne måske også bare købe det undervejs… Men det tør vi ikke med Livas hud. Den går amok og så kan hun ikke gå udenfor en dør – og det er jo en smule svært, når man er ombord på en bord og midt på et hav.
Så det føles trygt og godt, at vi er dækket ind det næste lange stykke tid.

1 kommentar

  • Hej eventyr-familie. Jeg følger med stor interesse jeres blog. Jeg kan ikke lade være med at komme med en lille kommentar vedr. solcreme. Jeg er selv rødhåret og sejlede meget som barn (i 70erne), da mine forældre havde en båd. Jeg er blevet solskoldet et utal af gange. Min hud har ikke taget varig skade, men jeg kunne godt have ønsket mig, at vi havde været lidt mere påpasselige. Jeg har fået fortalt, at huden ikke glemmer, selvom der kommer ny fin hud efter en solskoldning. Jeg ved ikke, om man kan vænne en rødhårets hud til at klare solen lidt bedre med tiden. Jeg mener, at den bedste “solcreme” er en langærmet bluse og en bøllehat. Jeg ønsker jer rigtig god vind og glæder mig til at følge jer på bloggen.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Nu kun med et hjem...