Ro og retning

Sylvester 1 år

Babyen fyldte et år i går. Tiden er fløjet. Det er et helt år siden vi tog imod ham på Saint Martin. Et helt år siden vi kæmpede lidt (meget) med det franske og et helt år siden, vi endnu ikke havde krydset et stort Atlanterhav sammen.

Det er sgu vildt hvad der er sket på et år. Heldigvis anede vi ikke for et år siden, hvor vi ville være i dag. Ligesom vi ikke aner, hvor vi er om et år.

Jeg håber, vi er her tæt på havet – på båden og i det her skæve hus. Jeg håber, jeg har fundet en eller anden form for plads i verden, som ikke kun handler om mine børn og min mand. Jeg håber, ham min skipper stadig smiler, når han går om morgenen – og når han kommer hjem om eftermiddagen. Jeg håber, at Gusse er faldet godt til på sit gymnasium – og at de to mellembørn stadig (mest) er glade for deres hverdag – og at de ikke drømmer om at blive hjemmeskolet mere. Jeg håber, at vores bådbaby er lige så glad i låget – og at han sover lidt bedre om natten.

Resten må godt være en overraskelse. Vi er jo sådan set ret meget selv med til at skubbe det i den rigtige retning.

Jeg håber, vi bliver ved at huske at have tid. Og at opsøge og være i det, der giver energi. Ellers må I godt lige huske os på det…

Karsten-krøl, prins Guldhår eller bådbabyen. Nuttet uanset navn!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ro og retning