Vi holder af hverdagen

Tak for hjælpen! – og foredrag…

I min iver efter at lande i hverdagen – og efterfølgende optur over samme hverdag, har jeg fuldstændig glemt at komme med en tilbagemelding på mit indlæg med råb om jeres hjælp!

Det er efterhånden to måneder siden jeg efterlyste hjælp fra jer. Og det skal jeg love for at jeg fik. 1000 tak for jeres mange beskeder, mails og gode råd. Vi har taget dem alle sammen til os og har nu planlagt et foredrag – som er blevet til to – og som måske bliver til endnu flere.

Jeg har ikke fået meldt ud herinde og det er ret dårlig stil, hvis nu I ønskede at være med til et af de der foredrag. Det første vi har planlagt er den 25.10 – og det er desværre allerede udsolgt. Men vi har planlagt endnu et den 13.11 – og der er stadig 6 billetter tilbage (jeg har lige tjekket!).

Så hvis ikke I har købt billet, men ønsker at deltage og høre om vores eventyr og om at vende hjem igen, så kan I altså stadig lige nå det.

Vi har en masse andre foredrag i kalenderen – som vi ikke selv planlægger, så vi ved ikke hvor og hvornår der sælges billetter.

Vi glæder os til at fortælle og møde jer der kommer! Og tak igen…

Der kan købes billetter her.

 

2 kommentarer

 • sigurd

  Udsolgt igen… kommer der endnu et? 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Vi arbejder på det, satser på december eller januar. Vi giver lyd! Og tak…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vi holder af hverdagen