Spørgsmål, som jeg er lidt træt af...

Tanker – mest fordi jeg er alene hjemme

Det her indlæg handler om snart at samle alle de vigtige mennesker i vores liv – at kunne holde ud at sige farvel – stå oprejst – passe på børnene og samtidig tro på at alle de skønne mennesker også er her om 2 år…
Det er hvad der venter vores familie på fredag. Vi holder afskedsfest i havnen. Det bliver dejligt og forfærdeligt hårdt! Vi har erfaret, at det ikke går at lave en masse småbesøg – for 10 minutters “vi kommer lige forbi” bliver for det meste til min 1 time og så er dagen næsten gået, Christian når ikke det han skal og jeg er træt og ked efter at have sagt farvel igen!

Jer, der alligevel har været forbi eller overvejer at komme forbi, skal altså ikke få dårlig samvittighed. Vi bliver jo glade for at mærke, at vi har så mange skønne mennesker i vores liv – og vi kan ret godt lide at vise vores hjem frem (det er jo det der med at vores hjem bliver endnu mere et hjem, når vi deler det med andre!).

Så på fredag går det løs. Så har vi lørdag til at komme os og så drøner vi afsted søndag. Og så starter roen, eventyret og (måske) kedsomheden. Det er længe siden vi har haft det kedeligt…og det kan man faktisk godt længes lidt efter, når man hele tiden har noget der skal fikses.

Hvad mon vi kommer til at savne mest? De spontane middage i gården med gode venner, overnatning i lejligheden med fælles morgenmad og virkelig mange børn, stille aftener med gode venner, hygge med familien, kolde fadøl på Bopa plads, kaffe i Brumleby, bål i sommerhus… Jeg tænker (eller jeg håber helt vildt!!), at det hele kommer til at være her, når vi kommer hjem igen. Men det er så dejligt at huske på, at vi har så meget skønt herhjemme. Og dejligt og trygt at tage ud i verden med alle de gode mennesker i ryggen.

Godt det snart er søndag…

Har i øvrigt nu fundet min nye yndlings-lyd her i båden. Regnen der trommer på taget – og jeg sidder herinde i tørvejr med tæppe og er helt alene. Christian køber motor til gummibåden, Liva er hos mormor og morfar og drengene er på shoppetur med farfar. Det er nærmest luksus!!

image

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Spørgsmål, som jeg er lidt træt af...