3 måneders status

Tenerife nu i bil

Vi lejede bil i går og cruisede rundt på øen. Det var en god idé og det var dejligt at se noget andet end overskyede Santa Cruz (det er jo for vildt at der kan være så stor forskel på vejret fra nord til syd på sådan en lille ø). Vi kørte sydpå og observerede turisthelvedet sikkert fra bilen. Det er jo for vildt hvor meget forskelligt denne ø har at byde på. Og vi er virkelig glade for at vi ikke valgte en marina sydpå. Så ville vi primært have oplevet Tenerife i en noget mere turistet version.
Jeg tror aldrig jeg har kørt på en motorvej med smukkere udsigt – Atlanterhavet, smukke bjerge og et lille kig til La Gomera.
Vi kørte til en tilfældig strand Playa de San Juan – og det var et godt valg. Vi bevægede os væk fra grimme bygninger, turistcaféer, badedyr og kaos – og om på vestsiden af øen. Og der fandt vi en lille hyggelig strand, Playa de San Juan. Stemningen var helt anderledes og der var næsten kun spansktalende gæster på stranden. Hang ud og havde en hyggelig dag.

image

image
Og så kom farfar og farmor til Tenerife.
Nu sidder Liva og jeg og kigger ud på regnen under halvtaget ved receptionen og venter på at Cristian og drengene kommer tilbage fra lufthavnen, hvor de har afleveret Ena og Villads. Det er som om vores besøg helst skal ligge sådan halvt oveni hinanden. Men det er dejligt. Og farfar og farmor har indlogeret sig i et lille pensionat 8 km herfra, så båden har vi igen for os selv den næste uge inden ungerne og jeg flyver til Barbados. Der er gode planer om vulkanbesøg, vandland og strand den næste uge og ungerne glæder sig vildt til farfar og farmor og tid med dem.

Skipper arbejder stadig på sin logbog. Han er nu nået til tirsdag – og mangler altså stadig onsdag og torsdag. Han har lovet at blive færdig i dag, meeeen jeg ved ikke helt om det holder. Men det bliver altså hans beskrivelse af turen I får her på bloggen – for faktisk tror jeg at vi denne gang er ret enige om hvordan det gik, hvad der var fedt og at vi godt gider gøre det igen. Men Christian er jo en smule bedre til “sejlersprog”…så I får hans version. Så er der også lidt mindre følelser og en del mere fakta. Jeg ville nok ikke skrive så meget om vindretning og m/s.

7 kommentarer

 • Birte

  Playa San Juan er nemlig en dejlig strand, især fordi den ikke er så overrendt! Når vi har boet i Costa Adeje eller Los Gigantes, så har vi haft en dejlig dag på stranden i Playa San Juan. Fredeligt, flotte palmer og dejlig mad henne ved den lille havn.

  http://www.tenerife-guide.dk/playa-san-juan/

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • I must say you have hi quality content here.
  Your posts should go viral. You need initial boost only.
  How to get massive traffic? Search for; Murgrabia’s tools go viral

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Så dejligt at følge jer!!! Vi skal på onsdag være sammen med Sus og Bent og spise Confit de Canard☺

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Lise Trans

  Tak for jeres inspirerende blog. 👍. Har lige været på Tenerife, boede i Puerto de santiago/los gigantes på vest siden. Super smukt 💗. Vil anbefale hike i Masca dalen – smuk tur og dem der vil have store udfordringer kan hike de 5,6 km ned til havet i bunden af dalen. Vores drenge på 9 og 11 synes det var fedt 👍

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Tak for det, dejligt at du læser med. Og endnu mere fedt med et godt tur-forslag. Det lyder bestemt som noget mine drenge ville elske!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 måneders status