Tirsdag efter påske

Tilbageblik – og foredrag

Sidder her i forårssolen med sovende bådbaby ved siden af. Vi skal holde foredrag i Svendborg i aften og jeg sidder med billeder og kommer i dejlig stemning. Det er en fantastisk gave, at få lov til at fortælle om turen og forhåbentlig inspirere andre til at turde tage det der skridt ud i det uvisse!

Der kan købes billetter her. Jeg tror der er lidt tilbage…

Vi har ikke fortrudt vores eventyr én eneste gang. Da jeg sorterede billeder, faldt jeg over denne lille film, som Gustav har lavet for snart to år siden. Det er så skørt, at der er sket så meget siden. De tre unger er blevet store, bådbabyen er blevet født, vi har krydset et Atlanterhav og er landet hjemme til et nyt og bedre liv. Teenageren er vokset og er klart højere end mig nu (185 cm siger han…), han er nærmest flyttet hjemmefra og lever et vildt liv. Vi går en dansk sommer i møde og alt er anderledes, end det var lige der på den sejltur. Meget, meget vildt!

Se den og drøm dig lidt væk. Det gjorde jeg, selvom jeg havde så sygt meget kvalme på netop den tur!

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tirsdag efter påske