Anbefaling - podcast

Tirsdag efter påske

Påske med sommerhus, sol, gode venner, familie og en masse mad og rosé. En helt rigtig påske, som egentlig godt måtte blive ved.

Troede jeg skulle vågne op med overskud og en bunke energi, men bådbabyen strejkede i nat. Han har så mange ting han skal øve sig på – helt om natten. Så han lavede både gymnastik, sparkede sin far og brugte mig som hovedpude. Og så havde han mareridt sådan cirka hver anden time. Så søvn blev der ikke meget af.

Til gengæld har han sovet i tre timer nu. Og jeg har ikke taget mig sammen til noget som helst, fordi jeg var sikker på at han ville vågne hurtigt.

En helt klassisk tirsdag efter mange fridage med familien. Jeg troede jeg skulle skrive en masse, lave vigtige opkald osv…men jeg har kun spist frikadellemadder og drukket kaffe. Det var nok i virkeligheden det helt rigtige.

Liva og Bertram er i skole. Liva med de rødeste øjne og en voldsom birkepollen-allergi. Vi håbede hun var vokset fra det i løbet af de to år på havet, men de sidste par dage har helt tydeligt vist os, at det ikke er tilfældet. Hun er så hårdt ramt, at hun enkelte dage har ligget inde bag nedrullede gardiner og levet af piller… Én af de ting, som jeg godt gad at tage fra hende og tage på mig selv i stedet.

Gustav er tilbage på Langeland efter en ferie med lange forårsnætter i Fælledparken og til fester. En ny fase er ved at begynde for ham og det betyder, at vi ikke ser meget til ham, når han endelig er hjemme. Han har brug for det og det er godt, men det er fandme også kedeligt, at have en teenager, som man næsten ikke ser – og som ikke sådan rigtigt gider at kommunikere med sin mor og far. “Det er en fase”, ik?!

Bådbabyen kommer måske til at lære at gå. Der er sket lidt fremskridt – og håbet lever igen. Men der er jo ingen grund til at skynde sig…særligt ikke når man har fem mennesker, som er klar til at springe  og hoppe!

Det går fremad med båden. Og ingen er helt glade ved situationen. Nu drømmer vi pludselig om en tur til Stockholms skærgaard til sommer. Og aller helst i S/Y Johanna. Jeg lader som om, jeg er helt cool med salget. Men det er jeg ikke. Jeg var længe om at lande ombord, men jeg er måske nok lige så længe om at tage afsked.

Sidste år på denne tid var vi på Bahamas. Det var sgu også fedt. Og vi havde vores livs vildeste oplevelse foran os – 21 dage på Atlanterhavet! Jeg kunne godt lige tage den tur igen.

Bål og gode venner ved havet

Teenager ved havet…en af de få gange vi så ham i løbet af påske.

Tapper skipper giver S/Y Johanna kærlighed

Røde børn i solen

1 kommentar

  • Jette Karin Olsson

    Ja, det har været en dejlig påskeferie! 🙂 Stakkels Liva! Det er så forfærdeligt med sådan noget allergi! Sender hende varme hilsener og håber, det snart er slut med de birkepollen <3 Og ja – det med Gustav er en fase. Bare rolig. Den varer kun 20 år 😉 (I nogle tilfælde heldigvis kortere). Sikken vi bliver blæst igennem i dag! Det er ikke lige min kop te! Men nyder at solen stadig er her big time 🙂 Knus fra Jette

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Anbefaling - podcast