Lidt om meget...

Tirsdag


Så blev det tirsdag. Ungerne er vågnet med hoste, snot og ondt i halsen. Jeg fik dem overtalt til en dag med dyner på sofaen. Sylvesters tænder holder ham – og os – vågne en ret stor del af natten. Så trætheden er på en måde ret tung i dag.
Dagen i dag skulle være blevet brugt på effektive ting og projekter (troede jeg). Men nu blev dagen helt, helt anderledes end jeg havde troet.
Men solen skinner, havet er lige her, babyen sover i den friske luft og vi har lige spist morgensuppe. Liva laver perleplader og Bertram ligger. Og solen stråler ind alle vegne.


Båden ligger stadig og får en kærlig omgang, men et lille morgensmut forbi den gør noget ved mig. Det er jo stadig vores hjem. Bare lidt svært at bo i for tiden.
I søndags kom vores naboer med vinterjakke til teenageren og i går kom de med vinterstøvler til mig. Det er lidt som at være ude i den store verden, hvor alle deler hvad de har. Det findes altså faktisk her i Danmark.

God tirsdag. Håber alle får tid til bare en lille bitte tur i det her vejr. Det virker som en vild vitaminindsprøjtning…så kom bare afsted! Og selvom jeg på ingen måde er en “have-type”, får jeg alligevel lyst til at rode i noget jord. Men altså…det blev ved tanken. Jorden er alligevel alt for hård. Men til foråret…måske.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Lidt om meget...