DR i går - se her

U-vendinger og gode dage

Jeg har gode dage for tiden. Det hænger muligvis sammen med at min mand har været hjemme, syg på sofaen, meget hæs, men virkelig hyggelig. Jeg har startet mine morgener med at aflevere to store børn i skole – selvfølgelig er jeg blevet overtalt til at fragte den 9-årige i ladcyklen. Og på den måde har jeg hver morgen fået 1 times dejlig motion, er kommet ud af de lange og uldne underbukser – og er kommet hjem til en varm mand og en træt bådbaby. Det er faktisk en meget dejlig måde at starte en ret god dag (hvis ikke det regner!!).

I går optog vi podcast hele dagen og havde besøg af en Marie, som vi aldrig har mødt før, men som vi allerede virkelig godt kan lide. Min mand var for hæs til meget snak og blev smidt i seng, babyen sov som han skulle – og Marie og jeg havde gode snakke om mod, ansvar og om at gå imod strømmen og lave en u-vending i sit liv. Det kommer der meget mere info om snart.

Eftermiddagen sluttede med lur på sofaen midt i alt mit skøre familie-kaos. Det er sådan en ny, ret god evne, jeg har udviklet…evnen til at kunne sove i hvad som helst, hvor som helst!

Bagefter så vi Liva og Bertram i Ultra Nyt. Og jeg blev så glad, fordi jeg kan mærke på dem, at de kan mærke, at vi alle er forandrede. De kan mærke, at deres forældre tog livet alvorligt nok – og tog ansvar for at ændre det, der ikke fungerede. Og nu lever vi en langt bedre version af vores liv. Det gør mig glad i låget, at de kan mærke det – og sætte ord på det!

Se det her ULTRA NYT – hvis ikke du så det i går. Det er ganske kort, men meget fint.

I dag er Christian på arbejde igen, stemmen er næsten tilbage – det er regnen også. Det føles lidt som efterår, men jeg har været nede og ae Johanna lidt på værftet. Når jeg står der midt i alle bådene, med kig til havet og lyde af frihed, så glæder jeg mig helt vildt til lige om lidt, når vi sejler ud i det blå. Altså en anden slags ud i det blå end for 2,5 år siden – men trods alt følelse af frihed, ro og tid. En forlænget weekend kan også gøre meget for en lille familie på land!

Nærmest forår??

1 kommentar

  • Jette Karin Olsson

    Dejligt at høre 🙂 Morgenmotion og frisk luft er en gave 🙂 Jeg må dog indrømme, at det allerallerbedste ved vores nye liv er det manglende vækkeur! 😉 Det var dejligt at se og høre Liva og Bertram i går i Ultra Nyt – men alt, alt for kort. Håber der kommer en længere dokumentar på et tidspunkt (med jer alle sammen).

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

DR i går - se her