Landet i paradis (igen)...

Vandfald, brunt vand og andre turistfælder…

Vores tur rundt på øen var skør. Skør på en lidt kedelig måde. Vi kørte i bil i 4-5 timer…og besøgte en Carib village (hvor de ville have en fuldstændig vanvittig pris for at lukke os ind – så vi kiggede pænt på deres turistbutik, købte en kurv og hoppede ind i bilen igen),

Derefter besøgte vi endnu et vandfald, Emerald Pool (hvor de også ville have en vanvittig pris for at lukke os ind. Denne gang betalte vi og fik vores månedlige bad i ferskvand.) Jeg tror aldrig vi bliver færdige med at bade i vandfald. Det kan ikke beskrives, hvordan det føles at begive sig gennem det fugtige grønne og kunne høre at man nærmer sig vandfaldet, hvordan det føles at hoppe i det kolde, rene vand og få vasket sin krop fri for salt. At svømme ind under selve vandfaldet og være omgivet af vand. Og følelsen af at gå gennem alt det grønne og frodige – som bare er lige der i naturen. Det er vildt!

img_1515 img_1524 img_1533

Og så var vi på jagt efter en hot spring… Det vi fandt, var ikke helt hvad vi havde forestillet os. Manden der ejede den, ville meget gerne have at jeg tog et billede af hans skilt – med ham på. Hvis I kommer til Dominica kan I jo selv afgøre om I har lyst til at besøge netop denne hot spring (læs lige beskrivelsen nedenunder først!!) Billederne taler vist også for sig selv:

img_1513
img_1507 img_1508

Vi lå og rodede rundt i brunt muddervand, men det var varmt. Det lugtede utroligt meget af rådne æg. Til gengæld elskede børnene det. Undtagen de to store teenagere…de nægtede at hoppe i, for de ville ikke have dårlig mave (og heller ikke hjælpe os, når vi alle ville få dårlig mave efter vores badetur. De er så søde og omsorgsfulde). Vi brugte en lille time der i alt det klamme vand og det var ret fedt. Og vi har ikke dårlig mave i dag. Til gengæld føler vi os lidt renere – først bad i vandfald og derefter bad i brunt muddervand (varmt!!). Så kan der godt gå en måned igen…

Så kørte vi i bil i cirka 2 timer mere og så var vi hjemme. Helt trætte af at køre i bil. Men rene. Man kan ikke altid være heldig med de ture man tager på – og det er vel nok en del af charmen. Vi glemmer aldrig vores tur i denne hot spring!!

Der er mange turistfælder her på Dominica – og lige præcis turistattraktionerne er dyrere end vi har oplevet andre steder i Caribien. Mange af stederne koster 5 us dollars i indgang pr person – for en familie på 5, er det ret dyrt – specielt hvis man skal besøge 2-3 steder på én tur. Vi gad godt at have taget en tur på Indian River – men det må vente til vi sejler den anden vej igen. Vi har fået lidt nok af at smide så meget i indgang og vil nu nyde et par dage ved stranden – og tage de lokale busser, når vi skal på tur. Vi oplever, at når vi er steder, hvor der kommer krydstogtskibe, er priserne og holdningen til sådan nogle som os (turister) ret anderledes. Vi bliver behandlet som om vi har bunker af penge og det forventes at vi siger ja til deres vanvittige priser. Vi har brug for at argumentere og forklare at vi altså rejser på et helt andet budget, at vi ingen indtægt har og at vi lever et hverdagsliv her…men det er selvfølgelig svært at forholde sig til for dem, når de sammenligner med deres eget liv. For tænk at kunne hive 2 år ud og leve på den her måde. Det kan vi kun fordi vi IKKE hopper i fælderne alt for tit. Og nu er det prøvet her på Dominica.
Send. Flere. Penge.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Landet i paradis (igen)...