Om 1 måned...

Vi bliver så gode til ændringer

Familien stod helt klar. Morgenmaden var tvunget i ungerne og pakket sammen igen. Båden gjort sejlklar. Opvasken fikset og pakket væk. Sejlertøjet var taget frem fra gemmerne og taget på. Vandtankene var fyldt. Båden var spulet. Skipper var tilfreds og klar. Og så skulle han bare lige op og betale og aflevere adgangskort til marinaen. Og så pissede det ned. Seriøs regn. Alt blev vådt og man kunne ikke se særlig langt ud af havnen. 6 timer i regnvejr med udsigt til hårdt vejr i overmorgen (på grund af en storm på Atlanten) – skipper lavede planerne om.

Nu ligner båden et hjem igen med dyner, mad, bøger og legetøj spredt ud over det hele. Sejlertøjet er taget af. Shorts er på igen. Liva laver loppemarked med Marie og drengene har fået en aftale i hus om at de skal sejle i marinaens optimistjoller senere. Vi har fået fat på 7seas og Ramses og lavet aftenplaner med dem i Lissabon. Har lokket dem med til det aller skønneste madmarked, “TimeOut” (som vi efterhånden har besøgt 7-8 gange). Det fede er jo så, at vi rent faktisk kan smage noget af det mad vi mangler at prøve…

image

Som udsigterne ser ud nu, kommer vi først herfra på onsdag, når det hårde vejr har lagt sig. Den foreløbige plan er at tage direkte til Lagos. Se hvordan båden (og vi) klarer det – om der er noget, der skal fikses eller forbedres inden det lange stræk til De Kanariske øer.

Og derefter til De Kanariske Øer (hvilken er endnu ikke besluttet – men forslag modtages med kyshånd og glæde!!). Vi får besøg på tenerife den 10.11. så vi har forhåbentlig lidt tid til at se en eller 2 andre øer inden.

4 kommentarer

 • Leif halse

  Tazacorte på LaPalma. Fin marina. (Jeg bor fast på La Palma)

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • jannie Geertsen

  I skal så meget tage til La Gomera. Hvor længe er i på de kanariske øer.
  Hold jer fra Valle Gran Rey men tag til San Sebastian. Tror det er den bedste havn. Stort knus

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Hej Jannie. Det skal vi da! Vi rejser derfra den 21.11 og ved jo desværre ikke hvorår vi kommer detil. Men vi håber på ca 20 dage (og det er jo ikke meget). Knus til dig

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om 1 måned...