Status - og god udvikling...

Vi er lige her

Det er længe siden, der har været nyt herinde. Men jeg skal lige love for, at der er nyt i vores liv. Og når det kører aller stærkest, er der ikke altid overskud til at sætte ord på. Ihvertfald ikke på skrift herinde. Jeg skriver på bogen og bruger åbenbart alle mine ord der. Derfor er der mere aktivitet på vores instagram therosentofts.dk. Lige for tiden er det nemmere for mig at sætte billeder – og lidt færre ord på det hele.

Men nu kommer der alligevel en lille opdatering. Mest fordi der er så mange, der er så søde og omsorgsfulde at spørge ind til os. Om vi har det godt og om vi lander…

Det gør vi. Altså lander. Og vi lander godt. Når jeg kigger på mine unger, kan jeg nemt få øje på, hvad det er, de har fået med sig, i løbet af de her to år. De er små overskudsbomber af sociale kompetencer, de er så omstillingsparate og så er de dejligt samlede. (De er også en masse andre ting og de rydder stadig ikke op, de roder helt vildt og siger stadig FUCK til ret mange ting…heldigvis!). De er ikke i tvivl om deres plads i verden og deres værd. Og så kan resten på en måde bare komme an. Mind mig lige om det når jeg om lidt skal rydde op i deres skabe. Igen!

Liva og Bertram stortrives på deres nye skole. Skolen er fuld af imødekommende børn, lærere og forældre og vi føler os SÅ godt taget imod. Hver dag er der nye invitationer til leg og kaffe og jeg er vild med det. Det gør det meget nemt, at holde af hverdagen.

Gustav har haft første frivillige weekend på efterskolen. Så når han kommer hjem på fredag, har vi ikke set ham i 12 dage! 12 dage uden vores lange, sjove og helt rigtige teenager. Og for en uge siden havde han fødselsdag. det var første gang vi fejrede ham, helt uden at han var her. Det var hårdt (men nok mest for mig…han havde vist en fest der på Langeland). Vi savner ham, men vi ved, han er lige hvor han skal være.

Christian smiler stadig når han cykler afsted om morgenen. Han smiler for det meste også når han kommer hjem. Og så drømmer han om det nye eventyr, som vi snart tager hul på. Vores nye base med forholdsvis lige vægge, på land, med vinduer (ikke så mange lige nu) og døre – og med lidt mere plads. det føles meget rigtigt for os.

Jeg tuller for det meste rundt i langt undertøj og opfører mig som om havnen er min baghave. Det kan vist ikke noget specielt kønt syn, men jeg har det godt. Jeg har haft lidt censor-opgaver og i morgen tager jeg hul på et mini-dansk-undervisningsforløb. Og på den måde løber det hele alligevel rundt. Og bådbabyen, – han får set lidt ekstra til sine bedsteforældre. Så på en måde vinder alle lidt på det – ikke mindst vores bankkonto!

Jeg er stadig meget taknemmelig for at det lykkedes os ikke at bekymre os om job, skole, hjem osv, da vi var derude i den store verden. For alt løser sig langsomt. Og når vi beder om hjælp, så får vi det på den ene eller den anden måde. Det er fandme fedt.

Jer, der planlægger at drage ud i verden, men måske er lidt bekymrede for, hvordan det skal blive at vende tilbage… hmmm, det er faktisk på mange måder sværere at komme hjem, men til gengæld er det også virkelig fedt. Og det hele løser sig. Og unger, der har været på tur væk, de kan så rigeligt når de kommer hjem! Bare afsted!!

Liva nyder pladsen i havnen…som klart er sjovest i solskin!

Og sådan ser det ud (næsten) hver tirsdag, når den lange køres til stationen af skipper.

Og Basse B…altid klar med et kækt blik.

Vores nye base. Som måske ikke ser ud af meget, men som allerede i vores øjne ligner et slot! Der er proppet mange drømme og planer ind i det lille skur og de to grimme containere… Er det ikke (nærmest) smukt?

 

4 kommentarer

 • Lene Nygaard

  Tak for dejlig Update 😊 – og ja, der er jo grænser for hvor mange ord, man kan strø om sig hver dag 😉, men jeg har savnet dine beretninger de sidste uger 😘 Det slot ser da mega spændende ud, og jeg glæder mig til at se og høre mere om det

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Hej Lene, tak for din søde hilsen. Ordene skal nok komme tilbage…de holder bare en lille pause:)

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Karin Olsson

  Dejligt at høre fra jer 🙂 Spændende hus! Spændende som i “godt det ikke er mig, men jeg er jo også et helt andet sted i mit liv og jeg kan egentlig godt se, at det er et slot” 😉 Kh Jette

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Ha ha, ja – det er spændende! Og jeg vidste at du ville kunne se det:)

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Status - og god udvikling...