Om at få en mail...

Videre fra St.Kitts

Efter en meget blæsende dag i går og en meget blæsende nat, hiver vi nu ankeret op og drager videre mod Saba. Vinden melder om 20-25 knob fra SØ – og med det sidste døgns blæst, kommer vi nok til at have ok høje bølger. Men retningen er god og farten bliver forhåbentlig fin, så vi satser på endnu en dejlig sejlads. Vi har ca 30 sømil til Saba og starter derfor tidligt, så vi lander i ordentlig tid på Saba.

img_2963

St.Kitts har været fin og vi har gået fin tur i byen og oplevet en lidt sovende by, som slappede af mellem krydstogtskibenes besøg. Det sidste krydstogtskib sejlede fredag eftermiddag og der ankommer først et nyt senere i eftermiddag. Det sværeste ved at komme til byer der er krydstogtbyer er de lokales træthed over turister. Og en tendens til at se på os som de ser på krydstogtturisterne. Her på St. Kitts har de lavet en hel lille by i byen, hvor krydstogtturisterne kan få lov at købe alt til vanvittige priser. Ens for alle varerne er at der står “St.Kitts” på det hele og at det er ret grimt.

Når man bevæger sig væk fra denne krydstogtby, kommer man til en lille Caribisk by med lyde og lugte som minder os om hvor i verden vi er. Vi gik forbi Independence Square som tidligere var den plads, hvor man solgte og købte slaver. Nu er der en smuk park, hvor de lokale hænger ud. En stor kontrast, som minder en om den skrækkelige historie.

img_1683

Vi tager nok ikke forbi St.Kitts igen på vej tilbage, men det har bestemt været et besøg værd. Og de der unger er blevet luftet på landjorden, så alle er klar til en sejlads helt tæt sammen igen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om at få en mail...