Jeg er hjemme

Foredrag, bog-julegave og hjemligt kaos

Vi har planlagt et foredrag mere her i København. Det bliver i januar, tirsdag den 22. kl. 18. Den 22. januar er fire dag før jeg fylder 40 år. Tre dage og en måned før lille Sylle fylder 1 år. To dage efter lange Gusse spiller på Vega. Og så er det også to dage og 18 år efter Christian og jeg mødte hinanden og blev kærester i nærmest samme sekund. Sikke 18 år!!

Nå, men foredraget er samme sted som de andre gange. Nemlig på Fælledvej på Nørrebro i Mellemfolkeligt Samvirkes lokaler. Mellemfolkeligt Samvirke arbejder med grundværdier som fællesskab, solidaritet og bæredygtighed. Det kan vi godt bakke op om. Og det gør vi jo blandt andet ved bruge deres lokaler til vores foredrag.

Foredraget bliver det sidste i København i denne omgang. Så går turen videre til Fyn og Jylland i løbet af foråret.

I kan købe billetter her.

 

Så har jeg også snakket med forlaget, fordi der er mange af jer, der spørger, om bogen mon kan nå at ligge under juletræet. Det kan den ikke. Desværre. Men det er en lang proces med sådan en bog, og det skal sgu gøres ordentligt!
Til gengæld har forlaget sagt, at man godt kan bestille bogen (eller ønske sig den) og så skrive i ordren, at det er til julegave. Så har de lavet det fineste lille gavekort med bogens forside, som kan ligge under træet. Og så bliver bogen tilsendt lynhurtigt efter nytår. Det er da en skide god idé, når nu selve bogen ikke kan ligge der.
Den kan bestilles her. Bare husk at skrive “julegave”.

Og god søndag her fra mit hjemlige kaos. Det bliver skide godt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg er hjemme