Runde: de vildeste oplevelser

Hjemme, glade, trætte, skrupforvirrede…

Vi er hjemme. Vi er glade. Vi er trætte. Vi er skrupforvirrede. Og vi er hvor vi skal være – nu.

Søndag den 8. juli kom pludseligt. Vi havde talt ned og pludselig var det dagen. Vi sejlede fra Dragør kl 12 og ankom i Svanemøllen kl 14 til flag, kram og fest. Overvældende, vildt og fantastisk.

Nu er det onsdag. Det er nærmest nat. Jeg sidder her i cockpittet i mørket. Insekterne flyver omkring mig og elsker lyset fra skærmen. Lillebror sover i barnevognen på broen 5 meter fra mig, Liva er taget på overnatning hos mormor og morfar og drengene har en lykkelig genforening med deres playstation og et fjernsyn i salonen. Skipper er i bad. Og ved siden af os ligger farmor og farfar i deres båd og snorksover.

Vi er hjemme. Men vi er endnu ikke landet. Vi flakker og vi prøver. Vi er mest glade med mennesker ombord og mennesker tæt på. Måske kan vi ikke overskue at mærke efter og kan bedst lide at blive forstyrrede i den her landing, som vi er mødt til at være i. Måske har vi bare savnet og nyder at blive forstyrret i vores 6-somhed.

Vi nåede kun lige at lægge til ved broen i søndags og så var de tre møgunger spredt i alle retninger. Gusse har vi ikke set før i dag, hvor han kom hjem fra Hornbæk. Bertram hænger ud med sin Villads hver dag – og med de to føles det som om vi kun har været væk en enkelt dag. Den dejlige Villads vader lige ind i hele familien igen og Bertram har savnet at have ham tæt på. Liva har hængt med Siri tre dage i træk, men hun er træt. Hun er nu taget til Nivå og ligger garanteret i ske med hunde-Malte og nyder at være hos ham. Sylvester er ved at vænne sig til livet på land. Barnevognen var ikke hans bedste ven, meeeeen det kommer langsomt.

Farfar og farmor er blevet naboer her i havnen. Det betyder ekstra hænder, varm kaffe, gode snakke og mad! Mormor og morfar henter vasketøj og leverer igen… Der er ingen tvivl om at vi har det godt. Vi føler os taget imod, holdt af og passet på. Men der er heller ingen tvivl om at vi ikke bare lige lander i løbet af en enkelt dag.

Og så har vi egentlig også fået øje på hvordan vi har levet mega primitivt ude i den store verden!! Vi har fx ingen støvsuger…eller el-koger…eller fryser…eller brødrister. Men i dag har vi fået et fjernsyn – og det har vi ikke haft i 2 år. Små skridt…

Og i dag har vi haft gode mennesker ombord. Og været til lægen med Sylle. Og i morgen er der lidt mindre at få styr på. Alt bliver godt.

Her kommer Johanna sejlende ind efter to år ude i verden.

Vores dejlige mennesker!

Og Johanna trygt lagt til

2 kommentarer

 • Eva

  Velkommen hjem. Det er godt nok lidt rørende at læse når man har fulgt med de sidste to år. Tusind tak for at i har delt så mange fine oplevelser fra jeres spændende tur.
  Måske vi ses på vandet eller rundt omkring i havnene ☺
  Sejler-hilsner fra fam. Østergaard

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Tak! Vi syns også det er ret rørende at der er så mange gode mennesker der byder os velkommen! Tak!! Håber vi ses på havet… – eller endnu bedre i en hyggelig havn.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Runde: de vildeste oplevelser