Fra Cuba til København

Julegave fra os

Jeg fik så mange gode forslag til nisserier efter mit råb om hjælp. Tak for det.
Liva er lykkelig, lidt forundret og tør ikke tro på at drillenissen endelig er vågnet op. Lykken over at Nissen kan finde på andet end at gemme sutsko er stor! Og jeg kan næsten ikke vente, til hun kommer hjem fra skole og opdager pasta i selvsamme sutsko. Et par af dem er lidt våde og klamme, da Sylvester opdagede dem og lige måtte smage lidt på dem. Men det er lige meget…jeg ved hun bliver lykkelig!

Vi var til julefest i går. Og i dag fortsætter juleriet! Og så har Christian og jeg snakket om – og besluttet, at vi også godt gider at sprede lidt julestemning. Så derfor har vi nu fået lov af forlaget Frydenlund til at give en bog i julegave. Og man får den rent faktisk inden jul. Og så smider vi også to billetter oveni til foredraget den 22.januar i København. Men det hele foregår ovre på instagram…hvor man bare skal følge os og kommentere det opslag, der handler om den her julegave.
Så bestemmer skipper hvem der skal vinde julegaven…

Så smut over på instagram. Det bliver ikke kedeligt❤

Pebernødde-hjerte på Livas seng. Det er en meeeeget kærlig drillenisse❤

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fra Cuba til København