Så kom dagen.

Tanker om et hverdagsliv


Det er sgu ikke for at pege fingre! Og heller ikke for at påstå, at jeg gør det bedre. Men for fanden hvor er der meget travlhed her! Travlhed på sådan en måde, hvor ungerne flyver lodret efter deres mor eller far på vej over fodgængerfeltet, travlhed på sådan en måde hvor regnjakken forsøges lynet, mens morgenbollen hænger ud af den ene mundvig og cyklen låses op på samme tid. Og travlhed på sådan en måde, at man får helt ondt i sin mave allerede inden dagen rigtigt er startet! Både sin voksenmave, men nok også sin børnemave.

Helle for ikke at glemme det om en måned eller to! Lige nu er det ret tydeligt, jo nok fordi vi ikke har været i det i to år. Jeg var der selv. Helt sikkert. Men jeg opdagede det ikke, for det gør man jo ikke, når man er midt i det.

Gid jeg husker det. Og giver mig tid. Og gør mig umage. Og aldrig får sådan et arbejdsliv, der dikterer hvor stressede mine børn skal føle sig.

Husk mig lige på det, ik?!

Ja, sgu da også på grund af den her lille fyr❤

4 kommentarer

 • Sara (ex-kollega) :-)

  Så enig med dig Cille, er glad for at jeg var studerende i alle de år jeg havde små børn, for pengene var små (og der betales stadig af på studielånet), men der var god tid!

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Ja, jeg var også studerende med de to store. Det var en helt anden ro…

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jens Dteyer

  Godt brølt.
  Måske skulle vi lave en folkebevægelse!

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Så kom dagen.