Barbados #4 - heldagsregn

Besked fra Christian – 1.position

img_0515

Så er første besked fra det gode skib, Johanna, tikket ind. Altså fra min mand. Men det var ikke en kærlig besked med “jeg savner dig” eller “jeg sejler båden sikkert for dig” eller noget i den stil.

Det var en besked med deres position… Og det er sort snak for mig. Så hvis én af jer derude har forstand på positioner og grader, må I meget gerne fortælle mig hvor langt han er nået. Jeg har også efterlyst hjælp på facebook. Mon ikke der er en sejler, der kan hjælpe…

Sådan her så beskeden ud:

Lat25deg39’17” Lon-19deg27’48” Alt+22 ft (18s ago) 30-Nov-2016 11:16:31 UTC

 

 

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Barbados #4 - heldagsregn