Strandliv, havskildpadder og firben

Erfaringer søges – hajfinne?

image

 

Endnu en dejlig dag på stranden. Nu med mormor og morfar. Så hyggeligt at de er landet og at vi har næsten 4 uger sammen med dem her på Barbados. De er kommet med en god og velkendt ro, som vi alle fire nyder helt vildt. Og med adventsgaver, leverpostej på dåse, nye bøger, kladdehæfter til skolearbejdet og lyskæder, som kører på sol.

Stranden er dejlig. Og solen varmer. Og vandet er virkelig skønt. Men, jeg har glemt både drengenes surfer t-shirts og Livas badevinger. Og selvom drengene sagtens kan have almindelige t-shirts på og Liva svømmer nogen lunde (ihvertfald 4 svømmetag, når hun har hovedet under vand) så er det dumt og ret besværligt. Specielt med Liva. Fordi det betyder, at jeg skal være i vandet HVER eneste gang hun skal bade. Og det er ret ofte…

Og nu tænker jeg, at det er fjollet, at købe nye badevinger, for de er jo ret svære at lære at svømme med. Og så kom jeg pludselig til at huske på, at jeg engang havde hørt om sådan en haj-finne, som skulle bruges som badebælte. Den ser sådan her ud Hajfinne  og nu er jeg kommet til at fortælle Liva om den. Men inden jeg sætter alt muligt i gang, vil jeg lige høre herinde på bloggen, om der mon er et rart menneske eller to, som har erfaringer med denne hajfinne? Og hvis I har, vil I så ikke skrive om den kan anbefales eller ej? For den bliver nok ikke til at finde her på Barbados – og det skal sgu være godt, før det kan betale sig at få levering fra Danmark. På stranden her, svømmer de lokale børn med en oppustelig redningsvest. Det ser ikke så rart ud. De kan ikke bevæge sig ordentligt. Men de ser søde ud. Men jeg ved at jeg ALDRIG får liva i sådan én – og jeg gider ikke prøve! Men jeg gider godt at kunne være på stranden uden at være nødsaget til at gå i vandet hver 10. minut og gribe min meget festlige Liva, som er en værre springgymnast i vandet.

Og ja, jeg ved godt at det er et luksusproblem!! Og selvfølgelig er det værre at skulle smøre madpakker, stå tidligt op, gå til forældremøder, altid have travlt med at nå at hente børn og alt det andet, som jeg også kender så godt fra min hverdag i Danmark. Men det her er min virkelighed lige nu… Og jeg kan jo lige så godt gøre den så skøn som muligt! Det der derhjemme løber jo ingen steder, så det er godt at have luksusproblemer på kontoen, når de rigtige melder sig igen.

 

4 kommentarer

 • Kristine

  Min nevø havde en, men efter en hel dag i poolen, havde han sår hele vejen langs båndet om kroppen. På jysk: ‘skavesår’. Så. Hvis I køber den,er det i hvert fald vigtigt, at hun har en trøje under. Og vær opmærksom på det- her havde poolbegejstringen gjort, at han ikke lige fik sagt til.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Åh, det lyder alligevel ikke så rart. Tak fordi du skriver det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Sofie

  Du kan roligt investere i hajfinnen. Den er fantastisk. Min søn fik den da han var 4. Han svømmer uden noget nu, men hele svømmeholdet har haft den👍🏻☺️

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Strandliv, havskildpadder og firben