Gustavs tanker om hjemkomst

Farvel til Jamaica

Nu giver vi op. Vi sejler fra Jamaica. Vi gider ikke jagte flere steder i håb om at finde et Jamaica, som vi troede eksisterede. Det virker som om det enten er de polerede resorts eller gaderne, hvor vi frarådes at gå rundt.
Port Antonio har været en klar forbedring. Men det ændrer ikke ved vores følelse af hele tiden at skulle være på vagt og at blive snydt hele tiden. Og det er ikke en måde vi har prøvet at rejse på før. Og heller ikke en måde vi har lyst til at rejse på. Efterhånden som hjemrejsen nærmer sig, har vi endnu mere lyst til at suge alt ud af det her eventyr – og det gør vi ikke så godt ved at blive steder, hvor vi ikke har lyst til at være.
Så nu går turen til Cuba. Første stop er Santiago de Cuba og derefter hopper vi på et tog eller lejer en bil og kører til Havana og leger turister væk fra båden en lille uges tid. Og vi glæder os vildt!

 

Men som billedet viser, fejler strandene her på Jamaica ikke noget!!

img_0182

 

6 kommentarer

 • Kurt Fischer

  Har kun oplevelser og minder fra Havana…

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Morfar

  Jette, hvorfor mener du ikke, at de skal tage til Havana?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Bent jørgensen

  Jette, hvorfor fraråder du at de tager til Havana?

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Karin Olsson

  Det lyder godt med Santiago del Cuba, men tag alle andre steder hen end Havana!! For eksempel Viñales dalen eller Trinidad 👍🏻😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Nej, vi skal da bestemt også til Havanna. Vi er nødt til at opleve byen og selv se hvad vi mener om den! De fleste af vores gode oplevelser er netop kommet fordi vi har insisteret på at tage til steder som andre ikke kunne lide/turde/var blevet advaret imod. Jeg er sikker på at Havanna bliver lige så skøn som Santiago de Cuba. Men Trinidad skulle også være et dejligt sted!

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gustavs tanker om hjemkomst