Vaccinationer, arbejde, vuggestue og bådsalg....(og meget, meget mere)

Knald på

Så smuk var himlen, da vi i går eftermiddag begav os mod en vigtig fest med hele banden på cykler. Vi kørte først retur kl 02.00 om natten…

Søndag aften efter en weekend med knald på.
Vigtig knald på. Men knald på, som har efterladt os med en træthed nu – og en lyst til lige at snuppe en weekend mere. Men i morgen er det mandag. Mandag, hvor jeg skal hoppe på cyklen og køre ud i en arbejdsdag (og jeg gider godt!). Det bliver så fint, når bare jeg får kaffe nok.

Liva og jeg startede morgenen – efter fødselsdagssang, kage og gaver – med at begive os mod havet. I hver sin bikini og badekåbe begav vi os ud i verden. Vi nåede dog kun 5o mod havet og så blev vinden alligevel for kold. Så tilbage med os i et varmt bad. Vi er sgu stadig ikke så gode til koldt vand. Øv.

Taget mens vi stadig var kække og troede på planen…vi blev klogere!

Bertram fylder 13 i dag.

Sidste år var vi på Atlanten. Vi spiste lagkage i cockpittet og forsøgte at skabe en fest. Det gik heldigvis ret godt.

For to år siden, lå vi ved en slags dykkerparadis, hvor Bertram fejrede sine 11 år med en tur ned på 14-15 meter og efterfølgende en tur på fin restaurant på Guadeloupe.

Livet skifter og ændrer sig. Og de meget forskellige fødselsdage, er med til at fortælle en historie om, at der er sket virkelig meget i vores liv de sidste år.

Bertram er glad, for hvor han er lige nu. Han lander lige præcis hvor han skal – og han er god til at omstille sig og til at få det bedste ud af enhver situation. Han er sådan et fint menneske, som jeg lærer af hver eneste dag.

Han er også sygt irriterende og et værre rodehoved. Men altså…det glemmer vi lige i dag. Nu er han teenager. Hurra.

Søde Bertram på hjul. Sådan ses han oftest…

 

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vaccinationer, arbejde, vuggestue og bådsalg....(og meget, meget mere)