Jeg blinkede jo bare...

Lidt fra de sidste par uger – Gustavs billeder

Gustav har taget mange billeder på det seneste. Billeder af natur, vand, by og hans familie. Her er udvalgte billeder, som meget godt viser hvad han har lavet de seneste par uger. Det er længe siden han har delt sine billeder med os. Og jeg ved godt, at jeg ikke er spor objektiv…meeeen han er altså ret god, ham den lange teenager med de store fødder:

img_2175Min hånd, vand og klipper.

img_2150Efterladt stenopstilling ved vandfald på Guadeloupe.

img_2169Måske man kan fornemme vinden og bølgerne.

img_2136Far på hængebro på Guadeloupe.

img_2148Lillebror i vandfald.

img_2140Far – helt tæt på.

img_2176Fregnede Liva og blåt hav.

img_2180Smuk aften ved Fort de France. Helt anderledes lys end vi er vant til fre de små øer.

4 kommentarer

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jeg blinkede jo bare...