Fortællinger fra et børneliv #5

Man sælger da ikke en Bianca 420…

Der var engang en familie, som tog på langfart i en Bianca 420. De sejlede og sejlede, mødte mennesker, oplevede nye lande og øer, badede, fiskede, havde tid, fik en baby og levede livet. De blev enige om, at man da ikke kan sælge en Bianca 420. Det skrev de lidt om, dengang de stadig levede et liv med tid og plads til drømme.

Man sælger da ikke en Bianca 420

Så gik der ca to år. Familien sejlede hjem over Atlanterhavet, børnene startede skole, udgifterne kom tilbage, tiden blev mindre og den stakkels Bianca 420 lå bare der – helt uden sin familie ombord. Derfor besluttede de at sælge den.

Jep! Man har et standpunkt indtil man tager et nyt. Det er tid til nye eventyr, tid til at tage det her liv på land helt alvorligt. Vi ønsker at leve et liv med tid og mening – og selvom kære S/Y Johanna giver meget mening, så er det ikke i en båd, vi skal have bundet vores penge lige nu. Og en Bianca 420 er ikke sådan en båd, der kun bliver luftet 5-6 uger om året. Hun skal da ud på nye eventyr.

Det har ikke været en nem beslutning, men den er truffet. Inden for den næste måned sætter vi hende til salg – og skriver selvfølgelig om det herinde og på diverse sider. Men hvis du leder efter noget i denne stil, kan det altså godt betale sig at følge med. Hun er lige nu ved at få lidt kærlighed, så næste ejer bliver lige så glad for hende, som vi har været.

6 kommentarer

 • Der er mange historier og minder gemt i den båd. Det er nok den rigtige beslutning og hvem ved, måske vil savnet for havet komme væltende ind over jer igen.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Karin Olsson

  Det er en god beslutning! Jeg er sikker på, den har været svær, men jeg er også sikker på, at det er den rigtige beslutning! Good for you! 🙂 <3

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Ja, selvom det er svært, kan vi mærke at det er rigtigt. Tak!!

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karen laura

  Har læst indlægget flere gange, sikker på at det måtte være en aprilsnar og at der et sted i teksten ville være et hint….sælger i hende virkelig? #mansælgerdaikkeenbianca

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Det er virkelig rigtigt. Ikke en aprilsnar…desværre. Vi er nødt til det.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Helle

  Ja jeg kan jo godt forstå, at Isælger hende – men jeg fik et helt sug i maven, da jeg læste det – al dét liv, I har levet i på og med hende…..
  Knus
  Helle

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Fortællinger fra et børneliv #5