Gokarts, Fado og regnvejr

Nu går turen snart videre…

Nu er rastløsheden ved at indfinde sig. Vi trænger til at komme på havet igen. Vi har været i Lissabon i snart 2 uger og har oplevet det vi drømte om her i byen. Vi har ovenikøbet også nået et smut til Sintra, som er en helt fantastisk by med smukke slotte, parker og paladser.

image

image

Vores gæster forlader båden og Lissabon i morgen. Så står den på en seriøs omgang oprydning (det må det nødvendigvis gøre, når man er 9 mennesker samlet på 42 fod i en uge), proviantering og så vil vi virkelig godt afsted. Vi har endnu ikke besluttet om vi sejler til Madeira eller om vi allerede nu sejler til De Kanariske Øer. Vi vil rigtig gerne opleve Porto Santo og Madeira, men vi vil ikke sejle dertil, hvis det stresser os og hvis vi alligevel ikke har ordentlig tid til at opleve det. Måske det så er smartere at sejle direkte til De Kanariske Øer og der have tid til lidt ø-hop inden Christians kryds og vores flyafgang den 21.11. Det vil vind og vejr være med til at afgøre senere. Turen til De Kanariske Øer er lidt længere end til Madeira, men jeg tror vores familie har godt af at være på havet i en lang periode – og lande på båden og som vores lille familie igen efter 1,5 uges besøg. Vi glæder os. Og jeg tror alle trænger til det.
Desværre ser vejrudsigten lige nu ret skidt ud for de næste 4 dage. 15 m/s og 6 meter høje bølger…sååå vi kommer ikke til at tage den lange vej før det ændrer sig. Til gengæld skulle der ligge en delfinkoloni 12 sm herfra. Der går første tur nok til i morgen.
Mere om de fremtidige planer når vi har fået set på vejr og fået set på hinanden.

Lige nu nydes livet ved poolen. Det ser ud til at det der efterår her i Portugal alligevel venter lidt.

image

image

4 kommentarer

 • Helle

  Det lyder som om at I allerede er fuldbefarne søulke med rastløshed og forskellige ruter i hovedet – dejligt at følge her i det danske efterårs blæst og regn… 😊

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Ja, måske er det kommet snigende uden jeg har opdaget det…altså at være fuldbefaren søulk. Det kunne da været fedt. Så kan det også være at jeg holder op med at være bange for de store bølger og mørket:) Efterårs blæst og regn lyder nu meget hyggeligt. Hvis man altså sidder inde og kigger ud. Dejlig dag til dig.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Der ser godt nok dejligt ud. Hvis i fortsætter til de kanariske øer kan Loro Park (dyrepark) på Tenerife klart anbefales og vulkanerne på både Tenerife og Lanzarote er også fantastiske.
  Gor tur

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Tak for gode tips! Det vil vi klart undersøge. Og turen går til de Kanariske øer, vi venter bare lige på at lidt uvejr skal passere…

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gokarts, Fado og regnvejr