21-søndag og balance i hverdagen

Sejlereventyr i børneperspektiv

Liva og Bertram blev interviewet af Ultra Nyt i fredags. Der kommer et indslag i børnehøjde i Ultra Nyt på tirsdag kl 18.00. Samme historie og samme vinkel, som det indslag der kommer i 21-søndag i aften. Men bare med børneord og børnetanker.

Vi var ikke med til interviewet og vi aner derfor ikke, hvad der er blevet spurgt om – eller hvad de to unger har svaret. Det eneste jeg ved er, at Liva kun ville være med, “hvis ikke de stillede irriterende spørgsmål…” Så det går vi ikke ud fra, at de har gjort.

Vi ville godt selv have haft sådan et indslag at vise vores børn, da vi tog beslutningen om at tage på eventyr. Det giver selvfølgelig noget andet, at se og høre børn fortælle om alt det vilde, sjove og nye – og om hvad det har givet dem med i bagagen. Og så håber vi, at indslaget er krydret med en del af alle de optagelser, som vi har lavet gennem hele eventyret.

Det kan altså ses tirsdag klokken 18 på DR ultra…

Og i aften er det 21-søndag på DR.

 

4 kommentarer

 • Sofie Leweson

  Har jeres store dreng mon også skrevet eller fortalt om, hvad han tænkte om at skulle af sted, hvordan det var at være af sted, og ikke mindst komme hjem igen?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Hej Sofie,
   prøv at læse de indslag her på bloggen, som ligger under “Gustavs verden”- Der har han skrevet lidt om sine tanker m.m.
   Skal du afsted med store børn?
   Kh C

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Henrik

  Fint indslag i 21søndag.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

21-søndag og balance i hverdagen