Tenerife ETA 5-6 dage

Og tilbage i Portugal…

Så er vi her igen. Stadig i Portugal. Men altså dog et nyt sted – nemlig Lagos.
Vi sejlede ud som planlagt i forgårs og havde en fantastisk tur. Alle slappede af og var indstillede på sejlads i 5 døgn. Jeg havde søsygeplaster på og det var vildt, som det ændrede hele min oplevelse af at være på båden.

image

image

Vi fulgtes med den hollandske båd, Ramses, som kunne modtage vejrmeldinger på sin sat. tlf. Og dem sendte han videre til os. Den nye opdatering af vejret kom lige omkring kl 18…med dårligt nyt. Absolut ingen vind de næste 2 døgn og derefter et lavtryk, som vi ikke vill kunne nå at sejle fra eller komme i læ for. Og på trods af at vi havde fyldt virkelig meget diesel på (fuld tank på 140 liter og 4 ekstra 20 liters dunke), ville vi ikke kunne nå til hverken Madeira eller De Kanariske øer. Så på et tidspunkt i løbet af aftenen, havde vi forskellige muligheder i spil. Vi overvejede at sejle til Casablanca og hænge ud et par dage – for derefter at sejle til De Kanariske Øer. Men vi endte med at sejle til Lagos, hvor vi er nu. Og det var et godt valg. Nu kan Christian få den sidste reservedel han mangler til riggen. Den tyske båd, Herr Nilsson er her og er dejligt selskab for Christian og jeg. Ramses ligger 2 både fra os. Strandene her i Lagos er fantastiske. Katrin fra Herr Nilsson har lovet at give os et kursus i body-boarding i dag. Man kan få store gode is. Luften og vandet er betydeligt varmere og det gør virkelig en forskel for både børn og voksne.

Vi følger vind og vejr tæt og lige nu ser det ud til at vi kommer herfra på torsdag – sammen med Ramses og Herr Nilsson.
Vi er lidt tidspressede. Vi venter besøg på Tenerife allerede den 10.11 – og derefter igen den 13.11. Men der findes heldigvis færger mellem øer, så hvis vi ikke når hele vejen, må vores gæster rejse lidt.

Den aller bedste ting der er kommet ud af vores sidste sejltur er, at alle glæder sig til at komme videre på den lange tur. Flaskeposterne står stadig klar, slikposerne er gemt og ungerne har lavet mange planer for dagene.

Men nu vil vi starte med at nyde Lagos, sol og strand.

Jeg HAR haft krise. Men jeg kan mærke, at jeg bliver bedre og bedre til at acceptere alle de ændringer der hele tiden sker – og fortsat kommer til at ske. Det er helt klart min læring i hele det her eventyr. Christian er allerede mega god til det.

2 kommentarer

  • Birgit

    Vi tænker på jer og sluger alt nyt – og flytter os naturligvis til hvor I er 😍 når vi ankommer! knus farmor

    Siden  ·  Svar på kommentar
  • Sol og varme – det lyder altså dejligt. Kan du ikke lige sende lidt hjem til efterårs Danmark.
    God fornøjelse i Lagos.

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Tenerife ETA 5-6 dage