1 år siden afgang - det går godt.

Gravid ombord

Der er så mange helt skønne ting ved at være gravid på en båd helt tæt på sin familie. Og så er der helt klart også en del udfordringer.

Første udfordring stødte vi allerede på den dag, hvor jeg tog en graviditetstest. For det første måtte jeg snige mig på apoteket og lade som om jeg skulle købe et termometer…som jeg selvfølgelig også endte med at købe, så jeg kunne vise dem det, når de ville se posens indhold. For det andet er det virkelig svært at have toilet-fred her på båden. Derfor sad Liva ude foran toiletdøren og da jeg pakkede den skide test ud, spurgte hun hvorfor jeg spiste slik på toilettet…

Det er endnu ikke lykkedes mig at klare den der morgenkvalme uden tilskuere…og det er virkelig ikke sjovt! Og alle kommenterer alt.

Træthed får heller ikke lov at gå ubemærket hen. Og det er helt umuligt at snige mig til en lur uden at ungerne kommenterer hvor træt jeg er. Det bliver man virkelig træt af at høre på…

Derudover er de alle 3 super søde og hjælpsomme og altid klar til at kommentere at det egentlig mere ser ud som om jeg er tyk sådan “lidt rundt om på maven”. Men det har nok ikke noget at gøre med at vi lever på en båd. Det ville de nok også have sagt derhjemme. Og jeg må desværre give dem ret. Jeg ser mere sådan lidt tyk ud “lidt rundt om på maven”. Men lige præcis det er jeg et sikker på at jeg også gjorde 1., 2. og 3. gang…og dét går over! Det ved jeg.
Resten af udfordringerne må vi tage som de kommer. Og privatlivet må vente.

img_9238

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

1 år siden afgang - det går godt.