Vild dag på San Juan

Sponsoreret video: Om at rejse

Sponsoreret video

image

Da jeg blev spurgt om jeg ville lave et indlæg i samarbejde med Norwegian, blev Christian og jeg hurtigt enige om, at det var præcis den slags samarbejde, som gav super god mening for bloggen. Hvorfor…? Det var nemlig lige præcis det spørgsmål Christian og jeg stillede hinanden. Og vi fandt 3 virkelig gode grunde (og en hel masse andre gode grunde) til at det giver god mening at skrive om Norwegian her på bloggen:

1. Vi har haft mange snakke om diskussioner om det med at være sailor eller traveller (læs her). Og vi er heldigvis kommet frem til at det er ok, at vi splitter op engang imellem, så Christian kan dyrke sit sailor-gen og jeg kan dyrke mit traveller-gen. Og de 2 gange jeg indtil videre har fløjet i stedet for at sejle, har det faktisk været med Norwegian.

2. Når ungerne og jeg om lidt flyver herfra og efterlader Christian på båden, er det Norwegian der fragter hans gaster til Tenerife fra Danmark.

3. Vi har indtil videre haft 4 hold gæster. 3 af de 4 hold, er fløjet til os med Norwegian.

Da jeg så den her video fra Norwegian

tænkte jeg, at det jo lige præcis er det det handler om. Om at opleve, møde mennesker, smage skøre ting. Om at rejse. Og om at rejse derhen og på den måde, som nu passer en bedst. Om det er med båd, bus, tog eller fly…til storby, en øde ø eller en bjerglandsby. For os er en kombination løsningen og det er fandme fedt at være landet i.

Sponsoreret af Norwegian Reward

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Vild dag på San Juan