Johanna

Om en god dag og om ikke at være uundværlige…

Vi kom igennem dagen. På en ret fin måde. Ikke sådan overlevelses-agtig, som jeg ellers troede da jeg vågnede i går morges. Og selvom vi selvfølgelig skulle have været hjemme hos Johanna på hendes vigtige dag, så endte dagen med at blive lige som den skulle være, når nu vi er her i Caribien.
Tobias fra “Drum” fyldte jo 15 år og vi var inviteret til poolparty i et vaskeægte hus med lige gulve, stort køkken og en swimmingpool. Hjemme hos en cruiser-familie fra England, som Drum mødte sidst de var i Caribien. De har nu solgt båden og slået sig ned her på St. Martin i et vaskeægte hus. Det kommer ikke til at ske for os (bare rolig!!), men det var sjovt at møde en familie, som har skiftet livet i England ud med et liv her i varmen – med arbejde, skole, fritidsinteresser, vaskemaskine og alt dte andet hverdagsagtige.

Alle elskede at være i et rigtigt hus. Vi har ikke været i et rigtigt hus siden Barbados. Så det var altså virkelig hvad alle trængte til. Og selskabet var også på toppen!
Jeg ville have taget så mange gode billeder af en virkelig fin dag. Men de der kolde øl kom frem og desværre blev kameraet liggende i tasken.

Men sådan her startede vi dagen. Helt roligt vejr ovenpå det vilde vejr dagen før. Badeture, hyggelige naboer og glade børn.

img_1946

img_1945

Og ja, vi har fået nye solpaneler. Og de virker!!

Og ja, vi har fået nye solpaneler. Og de virker!!

Og så selvfølgelig gode meldinger fra hende den lange Johanna hjemme i Danmark. Hun kom sgu også igennem dagen uden os. Og hun havde en fest. Og var heldigvis glad og smuk.

Vi er ikke uundværlige.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Johanna