Union Island

Mayreau

Den 27.12.2016

Skøn kort tur i dag. På jagt efter den helt rette ankerplads, hvor vi kunne få læ og klart vand. Det lykkedes på Mayreau, hvor vi kastede anker og fandt ro. Fandt ro. Altså på sådan en måde, hvor himlen kastede alt sit vand ud over os, båden og alt hvad den ellers kunne ramme… Skide tak.
Men da vi var færdige med at overveje at tage regnvejrsbad og fik reddet alle vores ting, opdagede vi, at her var helt fantastisk.
Vi tog gummibåden ind og gik på opdagelse på den meget lille ø. Der var virkelig mange barer, mange geder, hjemløse hunde og glade mennesker.

img_0580 img_0584M
Og en lille kirke, hvor vi kunne gemme os for regnen. Og ved siden af den lille kirke, lå et meget lille – frivilligt drevet – bibliotek. Her gemte vi os. Og kiggede på bøger.
Og da regnen tog lidt af, travede vi ned af alle bakkerne igen. Og væltede ind på en lille bar på stranden. Den slags, hvor der kun er en bardisk, et køleskab, et par flasker sprut og virkelig mange virkelig smadrede flag, som vinden har taget sig kærligt af. Så hang vi ud der i et par timer og oplevede strømafbrydelse, så vi sad i total mørke og hang ud. Vi var nær ved at komme for sent til vores gæster hjemme på Johanna. Polonica skulle jo komme til middag.

img_0583
Vi er blevet ramt af den caribiske tid…
Da Polonica havde forladt båden, tog Christian og Hans i land for at drikke rom. Men alt var lukket og slukket. Det eneste de fik ud af deres tur, var et kram fra et lille gedekid og en masse mudder på fødder og i gummibåd.

Den 28.12.2016

Vågnede til bagende solskin og vild vind. En noget urolig nat, hvor vi er blevet kastet rundt i fortøjningerne. Vi har besluttet at blive her en nat mere og vente på at vinden aftager lidt. Det er ikke det værste sted at vente. Vi skal dog være på St. Vincent senest den 30.12. Hans skal nemlig flyve tidligt om morgenen den 31.12.
Dagen er gået med spil, læsning (af verdens bedste bog – Et lille liv, som jeg nu har tudet mig igennem), harpunfiskeri og badning. Drengene er lige kommet hjem fra fisketur med 2 papegøjefisk, 1 big eye snapper, 1 glass eye snapper og 1 enkelt lille hummer. Det bliver et festmåltid!

img_0585
Om lidt går turen ind på øen igen. Vi skal lige undersøge lidt mere.
Og i aften skal vi til risengrød på Polonica. Og så selvfølgelig spise fisk til natmad.

4 kommentarer

 • Christina

  Det er med stor fornøjelse og nydelse at læse jeres blogg. Glæder mig over hvergang der er nyt fra jeres spændende og udfordrende oplevelser. Fortsat god tur 🌴🌞

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Tak for dejlig hilsen. Og fedt at du følger med. Godt nytår.

   Siden  ·  Svar på kommentar
 • Jette Karin Olsson

  Sikke en masse spændende farver, fiskene har! Smager de forskelligt? Jeg synes, rigtig mange fisk i Danmark smager ens, så holder mig mest til tun og laks 🙂 Håber I får en rolig nat 🙂

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Ja, de ligner jo en farvelade, som de ligger der. I går stod den også på dragefisk… De smager forskelligt og har meget forskellig konsistens. Vi har fundet vores favoritter…og med harpun er det en del nemmere at vælge de rigtige.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Union Island