Ikke en aprilsnar!

Anbefaling – podcast

For et par måneder siden faldt jeg tilfældigt over det, som dette skriv handler om. Jeg faldt over “U-vendinger – fortællinger om at sætte kurs mod strømmen“. Jeg lyttede til første afsnit, som jeg også skrev om her U-vendinger. Det er så fin en fortælling om at gøre noget andet med sit liv, om at gøre sig umage og om at turde vælge om. Marie (som står bag de fine fortællinger) og jeg kom i kontakt med hinanden og for  ikke så længe siden, var hun herude i havnen hos os.

Christian var småsløj, det var koldt og gråt – og alligevel havde vi en dejlig dag med gode snakke. Marie optog det hele og det er der nu kommet en fortælling ud af. Den kan høres lige her:

U-vendinger – Familien Rosentoft

Jer, der har fulgt med herinde, vil nok genkende meget af historien. Men jeg tror alligevel, at der vil være en masse nuancer, som er nye. Marie er en super god formidler og klipper og selvom Christian og jeg jo virkelig kender vores egen historie – og de følelser, der bliver beskrevet i podcasten – så blev vi alligevel påvirkede af at lytte til dette afsnit. Vi blev både triste, glade, stolte og så savnede vi. For det er jo aldrig sort/hvidt at lave ændringer i sit liv. Og specielt ikke når man også laver ændringer i forhold til en hel flok børns liv.

Marie har fanget det hele…både op- og nedture.

Lyt, og følg med i hvad der ellers kommer af fortællinger om U-vendinger. Og hvis I ikke har hørt afsnit 1 om Maries egen u-vending, så gør det lige!

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Ikke en aprilsnar!