Hvilket liv vil du leve?

Det har jeg aldrig prøvet før!

Jeg er i gang med så meget nyt, som jeg aldrig nogen sinde har prøvet før.

Jeg er mor til en teenager, som bliver 18 i næste måned. Hvad er så min rolle i forhold til ham?

Jeg har startet virksomhed, som kræver, at jeg har mange forskellige kasketter på. Jeg øver mig. Det har aldrig været nemt for mig at kaste mig ud i noget, som jeg ikke på forhånd er god til. Jeg har tidligere holdt mig fra at gøre de ting, som jeg ikke allerede vidste, at jeg var (næsten) verdensmester i. Men det har forandret sig.

Jeg siger nej. Jeg kan høre, at folk engang imellem bliver skuffede. Men jeg siger nej alligevel. Og jeg holder fast.

Jeg siger også nej til de opgaver, som jeg ved, at jeg kører træt i. Jeg siger nej, fordi jeg ved, at jeg udelukkende ville sige ja, fordi jeg er bange for, at der ikke kommer andre opgaver. Og det er altså ikke længere grund nok!

Jeg siger heldigvis også ja. Men det er mest til de ting, der ryster min verden lidt. Jeg siger ja til de ting, der får hverdagen til at blive særlig. Jeg siger også ja til de ting, der skubber mig og udfordrer mig.

Jeg løber en tur hver anden dag. Fordi jeg øver mig i at prioritere mig selv. Og fordi jeg godt gider at have en stærk krop.

Jeg bekymrer mig ikke mere. Det kan alligevel ikke betale sig. Jeg har prøvet det et helt liv – og det kom der ikke noget godt ud af.

Cille båd

2 kommentarer

 • Else Lyhne

  Super dejligt, at du er begyndt at skrive herinde igen 🌹. Lige et spørgsål: Hvordan holdt du lige op med at bekymre dig – det gad jeg godt lære 😅

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Ja, det føles også dejligt at være i gang igen! Tak.
   Ja, hvad gjorde jeg … jeg besluttede mig for ikke at være styret af mine bekymringer. De blev jo aldrig til noget. Jeg øvede mig i at kaste mig ud i det, som jeg frygtede. Og efter at have gjort det nok gange, kunne jeg mærke, at bekymringerne ikke længere styrede mig. Hvis jeg falder tilbage i bekymringerne nu, kan jeg hurtigt lukke dem ned. Du skal tage en beslutning og øve dig! Jeg tror på dig! Kh Cille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Hvilket liv vil du leve?