Jardin de Balata, Martinique

Hvad sker der når vi kommer hjem?

Hørt på båden
Mig: Tænker I nogen sinde på hvad der skal ske, når vi kommer hjem?
Gustav: Nej.
Bertram: Nej.
Christian: Jeg tænker på, hvordan jeg kan planlægge den næste tur.

Hmmm, jeg tænker, at det er lidt vildt at tænke sådan. Vi har kun været på farten i 8 mdr og har stadig lang tid foran os. Og lige efter jeg har tænkt det, bliver jeg helt glad for at min mand er så glad og lykkelig og tilfreds! Og at han er min. Og at han er så god til at passe på mig og børnene. Og at vi er så tæt her på 42 fod de næste 1,5 år.

img_1198

2 kommentarer

 • Pernille

  Søde Cille. Men, hvad tænker du selv, der skal ske når I kommer hjem?

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Alt det gode. Det hele løser sig og bliver sjovt. Vi skal nok lande…(har I plads til os??!) Kys

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Jardin de Balata, Martinique