Om en god dag og om ikke at være uundværlige...

Min skipper – irriterende og helt rigtig

Fejring af skipper, 39 år – og heldigvis stadig ligeså lækker og håbløs, som da jeg mødte ham for 16,5 år siden. Og selvom han ret ofte ikke hører hvad jeg siger og bruger alt for mange penge, fordi han stadig tror at vi bare kan charme den på en eller anden måde – og glemmer at vi faktisk overhovedet ikke tjener penge. Og selvom han fortaber sig i ting og glemmer hvad vi er i gang med og ret ofte spiller guitar i stedet for at rydde op. Og selvom han ikke synes at ungernes sengetider er lige så vigtigt som jeg gør og han ret sjældent holder tiden i nogen som helst situationer. Og selvom han ret ofte lever i en helt anden verden end jeg gør og kan være ret irriterende. Så er han lige præcis som han skal være. Og alle de ting han er, dem ville jeg ønske at jeg også var. For jeg kan se at hans måde at være i verden på…den holder. Og når jeg er helt tæt på ham, så er det også sjovere at være mig. Og jeg har været så mega heldig at have ham helt tæt på i 10 måneder nu – tættere end nogen sinde før – og det fortsætter ihvertfald 1 år mere.

Der er enkelte ting, som bare ikke må ændre sig.

Og det gælder også et par af traditionerne:
Fødselsdagssangen ved sengen, dækkeservietten lavet af Christians mor, larmende morgenbord og forventningsfulde børn og så selvfølgelig opkald hjemme fra Danmark. Alt er kørt efter planen indtil videre. Skipper har både fået tysk morgensang leveret fra dinghy af 7Seas, pandekager fra Polonica og nu er der købt ind til fødselsdag på stranden. I forhold til at vi er helt alene på vores lille båd et sted i verden langt hjemmefra, så er det alligevel utroligt at vi bliver 21 + 2 babyer til fødselsdag om et par timer. Der er 42 fod alligevel for lidt. Derfor bliver det med sand og vand.

Som den aller bedste fødselsdagsgave, har skipper fået opkald hjemmefra med besked om at hans svigerforældre og verdens bedste Johanna har bestilt flybilletter til Miami i september. Regnede lige ud, at det er ca 5 måneder siden jeg har set min mor og far og endnu længere tid siden jeg har set alle andre. Det er fandme lang tid.
Og på en måde er det september lige om lidt.

Men nu: madlavning og ham her:

img_1951

2 kommentarer

 • Henrik Andersen

  Kæmpe stort tillykke med dagen 🇩🇰
  I er bare så heldige med sådan en skipper.

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Vi er nemlig ret heldige! Og tak for tillykke til ham! God dag.

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Om en god dag og om ikke at være uundværlige...