3 måneder og 3 dage

Så kom solen…

I dag findes der ikke et bedre sted end vores cockpit:

Og det er da klart, at vi skal være her i et par uger mere. Så let er jeg. Giv mig lidt sol og lidt varme, så har jeg glemt, at jeg jo faktisk hader vores boligsituation pt.  Det er meget heldigt, eftersom min snedker sjældent plejer at overholde egne tidsplaner. Så de der to ugers byggeri, kan nemt blive til 3, 4 eller 5.

Men i dag skinner solen, og jeg tror på, at vi skal flytte om lidt over 2 uger. Så nu suger vi det aller sidste ud af det her skøre bådliv. Bådbabyen sover, jeg arbejder og snart er der liv ombord, når drengene kommer væltende hjem. Liva er til legeaftale og Christian flytter vinduer til vores kommende hjem.

God efterårsferie og nyd den der sol. Det gør jeg:)

 

1 kommentar

  • Jette Karin Olsson

    Sol er en ekstremt vigtig energikilde for mig, så jeg kan sagtens følge dig 🙂 Så jeg suuuuger også til mig – det er jo helt vildt med sådan nogle dage her midt i oktober! Og efterårsfarverne bliver også endnu smukkere med sol på 🙂 God efterårsferie! Knus fra Jette

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

3 måneder og 3 dage