Skole på vores måde

#2 Samtalen rundt om morgenbordet

image

Liva: Jeg glæder mig til om 6 dage.

Mig: Ja, der har du fødselsdag.

Liva: Far har ikke købt gave til mig endnu. Og jeg har sagt til ham, at jeg ønsker mig snor til at lave knob og en masse chokolade.

Og så er det at jeg bliver så glad! For vi har efterhånden været så længe her i Baiona, at jeg begynder at frygte, at vi ikke når til Porto inden hendes fødselsdag…Og der er det jo meningen at vi skal købe fødselsdagsgave. Men snor til at binde knob og chokolade, – det ved jeg at man kan få her i Baiona!! Og i morgen har jeg aftalt med drengene, at vi tager på tur og ser om vi ikke kan finde en lille bitte legetøjsbutik, så vi kan give hende noget lidt sjovere. Hun ønsker sig altid bamser! Men hun har allerede over 20 med (og mange af dem er blinde passagerer, smuglet med uden vi opdagede det)…

4 kommentarer

 • Prøver lige igen. Cille kan du skrive tilmig på millemum@gmail.com? Vil høre om du vil være med i en artikel, jeg er ved at skrive.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Cille – hvordan kan jeg komme i kontakt med dig? Kan du skrive til mig. millemum@gmail.com? Jeg er ved at lave en artikel, og jeg vil høre om du vil være med. Skriv til mig.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Hvor ser det bare hyggeligt ud. Håber det lykkedes at finde en gave.
  Men hensyn til bamser, så er der jo altid miniudgaven i nøgleringe og de fylder jo heldigvis ikke så meget:)

  Forsat god tur.

  Siden  ·  Svar på kommentar
 • Karin

  Jeg er vildt imponeret. At ønske reb til knob i fødselsdagsgave. Det er godt at lære knob. Det lyder da som alle tre allerede lærer meget og får lov at gøre det på deres måde. God vind.

  Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Skole på vores måde