Gravid (og fødsel) i et andet land...

Status: baby stadig i maven

Status på graviditet/fødsel: han er stadig i maven. Jeg får dejlige beskeder hjemmefra med spørgsmål og gode ord. Helt ligesom hvis jeg var gravid i DK og tæt på termin. Det føles trygt og godt at der er noget, der ikke ændrer sig. Og til forskel fra når man er hjemme og venter på baby…så føles det faktisk virkelig dejligt så langt væk hjemmefra. Så bliv bare ved.

Vi rykker i marina i morgen tidlig. Vejret den kommende uge er igen helt vildt blæsende og vi er for tæt på termin nu til at det er rigtigt sjovt at tage chancen. Dels vil turen ind i dinghy med veer i 40 knob blive ret dum og krævende. Og dels har jeg ikke lyst til at efterlade ungerne på båden i for meget vind. Lige nu ligger vi i lagunen og er ved at blæse væk. Vi bliver drivvåde hver gang vi bevæger os væk i dinghy og der er langt til indkøb og andet sjovt.
Så nu rykker vi ind. Vi har fundet en anden marina med noget mere rimelige priser. Og har fået stillet en bil til rådighed i marinaen fra det firma som Christian bygger både for. Og tanken om at vi bare skal hoppe fra båd til bil er faktisk ret så rar. Også selvom vi sikkert havde klaret det andet også.
Ungerne drømmer lige nu om at være alene på båden. Og det kan godt lade sig gøre, hvis vi ligger i marina. Så der er indkøbt film og slik, som ligger klar og venter på den store dag. Altså virkelig indkøbt. Alle rum er fyldt med chips, kager og slik – og det har ikke gjort spændingen over hvornår det mon sker mindre… Jeg er tryg ved at efterlade dem i en marina, hvis det er det de vælger.

I dag har vi modtaget pakke med babydyne, sengetøj og små huer hjemme fra mormor og morfar. Vi bliver lige så stille og roligt klar. Og tiden fortsætter med at flyve. Det er mærkeligt at være så langt væk og alligevel have en hverdag, som er fyldt med rutiner og struktur. Og mærkeligt at vide, at lige om hjørnet venter nye eventyr; først en lillebror, så Bahamas, hjemtur over Atlanten og gennem Europa og så det ultimative eventyr af dem alle – at lande hjemme i Danmark og finde ud af hvad der så skal ske.
Vi gider godt det hele. Og alt er godt.

Genbrug af billede, da nettet er så dårligt at jeg ikke kan uploade nyt...sorry!

Genbrug af billede, da nettet er så dårligt at jeg ikke kan uploade nyt…sorry!

3 kommentarer

 • Peter michael de Fine Lassen

  Hej begge to plus 3
  I fortjener et ordentligt Dannebrog til flagspillet, når der nu snart kommer en til.
  Jeg vil gerne donere mit reservedannebrog til jer og sende til jer. – så hvis I er interesseret giv mig en postadresse, hvortil jeg kan sende det.- jeg har også en Bianca 420, så det burde passe.- hvis I har familie/ venner der skal til fødslen kan de evt tage det med . Mvh og håber alt er vel. Peter Michael

  Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Kære Peter Michael. 1000 tak! Det er efterhånden meget tiltrængt at skifte vores Dannebrog ud, så det er et tilbud vi vil sige tak til! Vi får besøg af farfar og farmor den 4.marts og de vil godt bringe det til os. Vil du sende det til dem: Hans og Birgit Rosentoft, Dageløkkevej 4, 3050 Humlebæk
   Jeg sender et billede med det nye flag!
   Tak igen og mange hilsner fra hele familien Rosentoft

   Siden  ·  Svar på kommentar
  • Cille

   Kære Peter Michael.
   Tak for dit fine Dannebrog! Det kom flyvende til os med farfar og farmor… Desværre er det for stort til vores lille flagstang. Derfor gemmer vi det og sejler det hjem med os – og så kan du få dit reserveflag tilbage til din Bianca 420. Men 1000 tak for dine tanker og flotte gave.
   De bedste hilsner Christian og Cille

   Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Gravid (og fødsel) i et andet land...