Mens vi venter på lillebror...

3 uger til termin…

 

img_0617

Vi ligger stadig for anker i Marigot Bay. Der er 3 uger til termin. Det er efterhånden lidt besværligt at komme op og ned i dinghy. Burde nok snart rykke i marina – men de vil have 45 euro pr nat…til gengæld koster det også 2 euro for bad, 2 euro for internet og der er ikke strøm alle steder på broen og vaskeriet fungerer ikke. Og så vil vi hellere spare de penge og blive liggende herude.

Da jeg skulle føde Liva, blev jeg kørt i Christianiacyklen til Rigshospitalet med veer – hun var ude ca 3 timer senere. At blive sejlet i dinghy med veer ind til molen er vel ikke så meget anderledes.
Men…vi har ikke nogen, som kan passe på vores store unger, når vi drager afsted for at møde ham lillebror. Det er ikke helt optimalt. Og det vil derfor være lidt mere trygt at have dem i en marina med mennesker tæt på og wifi i nærheden.

Vi havde håbet at møde mennesker her, som kunne have et øje på dem og slik parat hvis der blev behov. Men sæsonen er ikke startet og det er derfor primært ældre singlemænd, som har ligget her hele og halve sæsoner og som ikke umiddelbart er oplagte at spørge om den slags. Vi har ikke fundet en løsning og håber stadig på at én af de mange både, som vi har mødt i løbet af de sidste 1,5 år, kommer sejlende ind i bugten. Aller mest håber vi på Polonica, men vi ved godt at det ikke sker…
Ellers er planen at vi rykker i marina, når mine veer starter og så må vi alliere os med én af de superyachts, der ligger derinde.
Og så hurtigt tilbage til Johanna med lillebror, så de store kan møde ham og vi kan få ro på sammen.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Mens vi venter på lillebror...