Logbog 1.uge - Atlanterhavskryds

Juleaften kom lidt tidligt til Barbados…

Så har vi givet drengene deres vildeste og største julegave. De har fået surfboards. Og de er lykkelige. De har ligget godt gemt i et skab lige siden Liva og jeg købte dem sammen med Barbados’ lokale surfkonge. Men nu gik den ikke længere. Sophia skulle ud af sit hus – og flytte tilbage til Polonica. Og vi skal flytte hjem i morgen. Og mormor og morfar flyver hjem i morgen (og gaven var jo også fra dem OG fra Pernille, Mikkel og ungerne). Og Hans bor her sammen med os og er en super-surfer. Så det ville da være dumt ikke at udnytte det.

img_0567 img_0566 img_0562 img_0563

Og jeg kunne ikke vente mere. Og alle var med på den.

De blev så glade. Aldrig har jeg set dem blive så lykkelige for en gave. Bertram har været nærmest bekymret/deprimeret over ikke at kunne tjene penge, så han kunne spare sammen til et surfboard. Han har overvejet at sælge sit tøj (hmm), sin telefon (hmm) og han har faktisk spurgt, om han ikke kunne undvære mad i en uge – og så kunne vi købe et board til ham (endnu mere hmm).

Nu kaster de sig rundt i bølgerne. Som i øvrigt har været ret vilde de sidste par dage. Vi håber de falder lidt i morgen. Ellers bliver det noget af en gyngetur at komme hjem på Johanna.

img_0564

Resten af Christians logbog kommer meget snart.

1 kommentar

  • Jette Karin Olsson

    Åh, hvor dejligt! Der findes ikke noget bedre end relevante gaver i rette tid! (det skulle da lige være børnenes glæde over samme) 😉 Glædelig jul!

    Siden  ·  Svar på kommentar

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

Logbog 1.uge - Atlanterhavskryds