En masse og ingenting

Vejrvindue, karneval og fransk supermarked…

I dag er der et vejrvindue til at komme videre nordpå fra Grenada. En sjælden østenvind skulle sætte ind i dag og holde til og med fredag. Det er en god mulighed for at komme nordpå uden at være nødt til at krydse imod vind og bølger. De ture vi indtil videre har haft i nordgående retning har været ret barske. Derfor er vi begyndt at holde øje med små ændringer i vinden, der kan gøre vores tur nordpå mere komfortabel.

img_0945
Vinduet i dag bliver ikke udnyttet. Vi bliver hængende.
Der er karneval på Carriacou og vi har ikke travlt. Kun med at komme til et fransk supermarked…og det kan vi godt vente et par uger med.
Så nu har vi besluttet at tage til karneval på Carriacou i næste weekend. Egentlig glæder vi os alle sammen til at opleve det her karneval. Og det er mærkeligt, at vi ikke bare har besluttet det fra starten. For selvfølgelig skal vi da til karneval. Og købe bastskørt og trommer. Og når vi har danset, spillet og oplevet, så må vi tage stilling til, hvad der skal ske efterfølgende.
Og krydse fingre for et nyt vejrvindue. Og minde os selv om, at vi ikke har travlt.

Ingen kommentarer endnu

Der er endnu ingen kommentarer til indlægget. Hvis du synes indlægget er interessant, så vær den første til at kommentere på indlægget.

Skriv en kommentar

Skriv et svar

Din e-mailadresse vil ikke blive publiceret. Krævede felter er markeret med *

 

Næste indlæg

En masse og ingenting